في هذه الحالة، وأضفت الأخضر والفلفل، والثوم، والبصل، والكزبرة والبقدونس.
نضيف قليلا من رأس-حانوت، إذا كان لديك. ليس ضروري و صلصة التوابل
سخن الفرن إلى 400 درجة فهرنهايت.
يقلب كل شيء قبل الطهي. ثم طهيه للمدة 20 دقيقة.
Stir everything up before cooking then cook, uncovered, for 20 minutes
بمجرد أن يخرج من الفرن، نضعه جانباً لمدة خمس دقائق قبل التناول
Once it comes out of the oven, put a lid on it and let it steam for about 5 minutes.
In this case, I added green peppers, garlic, onion, cilantro and parsley.
العنصر الرئيسي هو الجمبري . يغلي لمدة 5-7 دقائق في الماء .
The main ingredient is large shrimp with the shells on. Boil for 5-7 minutes in water to cook them slightly.
مرة واحدة مطبوخة (فإنها تتحول الوردي)، بعد تقطيرها وتبريدها
Once cooked (they turn pink), drain the water and let them cool.
نقشر الجمبري .ونضعه في الطاجين مع قطع الفلفل والثوم والبصل.
Peel the shrimp of all the shells. Place in the tagine with the cut peppers, garlic and onion.
نضيف قليلا من رأس-حانوت، إذا كان لديك. ليس ضروري و صلصة التوابل
Add a bit of ras-al-hanout, if you have it. It’s not necessary because the Harissa Simmer Saucehas spices in it already.
سخن الفرن إلى 400 درجة فهرنهايت.
Pour it over the shrimp and other ingredients. Preheat the oven to 400 degrees F.
يقلب كل شيء قبل الطهي. ثم طهيه للمدة 20 دقيقة.
Stir everything up before cooking then cook, uncovered, for 20 minutes
بمجرد أن يخرج من الفرن، نضعه جانباً لمدة خمس دقائق قبل التناول
Once it comes out of the oven, put a lid on it and let it steam for about 5 minutes.
إرسال تعليق